God wijst jou nooit af

God wijst jou nooit af

Wat ben Ik blij met de stap die je hebt gezet naar Mij toe. Wat ben Ik blij je iedere keer weer aan Mijn Vaderhart te mogen ontmoeten. Wat ben Ik blij dat Ik jou, Mijn ware dochter mag noemen.
Want je bent Mijn kind! Soms twijfel je er wel eens aan, ….” Behoor Ik nu echt toe, aan Mijn God en aan Mijn Redder?”…. Wel Mijn kind met dit woord wil je zeggen en daarmee elke twijfel voor altijd uitbannen, Mijn kind je bent Mijn dochter!


Jij bent Mijn dochter, …Ik ben jouw Heer en jij bent Mijn dochter, waar Ik zo trots op ben en waar Ik zo blij mee ben…zo blij met jouw keuze voor Mij!
Lang geleden heb Ik al Mijn keuze voor jou gemaakt, al voordat je was geboren, was Mijn oog op jou gevallen. Mijn kind Ik heb jou altijd gewild en Ik zal jou nimmer afwijzen.
Ik weet dat het een zucht van verlichting bij je geeft, omdat je in het verleden maar al te vaak afwijzingen hebt ervaren.
Afwijzingen van mensen, wiens goedkeuring jij zo hard nodig had. Wel Mijn kind, de tijd van het zoeken van de bevestigingen van mensen is voorbij, omdat je nu jouw God aan jouw zijde hebt staan.


En daarom Mijn kind laat deze waarheid volledig tot jou doordringen en laat het volledig een met jezelf worden.
Jij bent Mijn dochter en Ik ben jouw God, jouw Vader, jouw Redder, jouw Verlosser en jouw Heer.
En zolang jij het toestaat zal Ik altijd aan jouw zijde blijven. En Ik zal jou nimmer nog begeven nog verlaten.
Moeilijk is het voor jou soms, om stappen te zetten op jouw nieuwe levenspad, want vanaf het moment dat je “ Ja en Amen” zei tegen Mijn roepen naar jou toe, is er een nieuw levenspad voor jou ontrolt.


En het voelt soms wat onwennig voor jou, om daar op te gaan lopen, om daar die stapjes te gaan zetten. ….Wel, Mijn dochter, weet maar dat Ik altijd bij je ben. En als je twijfelt over welke stap je nu mag zetten, dat je altijd Mij om raad en advies kan vragen en zoals Mijn woord ook zegt, Ik zal je altijd van advies voorzien. Ik zal je altijd, van wijsheid voorzien.
Ik weet dat het voor nog onwennig is en Ik weet dat het voor nog moeilijk is om te kunnen begrijpen hoe Mijn leiding in jouw leven gaat….hoe jij Mijn stem verstaat. Wel Mijn kind, in rust leidt Ik jou, …iedere stap die wij zetten samen, is in rust, volledig rust.

Als je twijfels hebt over de volgende stap, leg die twijfels maar voor Mij neer, vraag Mij maar voor advies voor de volgende stap…..en weet maar als je rust ervaart,…..volledige innerlijke rust ervaart over die volgende stap,….weet dan dat je die volgende stap ook kan nemen.
Wanneer je twijfelt en onrustig wordt, wacht dan eventjes met het nemen van de volgende stap,….want wie weet is het niet van Mij, of is het nog niet de tijd om die volgende stap te gaan nemen.


Let wel Mijn kind, ieder verlangen wat in jouw hart is, is een verlangen vanuit de troon. En ieder verlangen zal Ik ook tegemoet komen, maar wel op Mijn tijd. Omdat Ik weet wanneer het de juiste tijd is.


Mijn dochter, met dit woord wil Ik je aanmoedigen om door te gaan op de ingeslagen weg. Vol van rust en vol van zekerheid, dat Ik bij je ben, dag en nacht. En jou nimmer alleen laat.
Ik wil je ook aanmoedigen om Mijn woord te gaan lezen, door heerlijk in Mijn Nabijheid te komen, Mijn woord te gaan lezen, Mij te loven en Mij te prijzen. En heerlijk aan Mijn voeten tot rust te komen om heerlijk nieuwe kracht op te doen voor de volgende dag.


Mijn dochter Ik moedig je ook aan, om dat iedere dag weer opnieuw te doen. Ik weet dat de dagelijkse bezigheden je soms zo bezig houden dat er weinig of geen tijd over lijkt…….Maar toch wil Ik je daartoe aanmoedigen om daar tijd voor vrij te maken.
En iedere dag weer zal Ik je voorzien van nieuwe kracht,..van nieuwe moed, en van nieuwe wijsheid, zegt Jezus…Amen!


Comments are closed.