Balonnen/Gave van profetie/ vreugde en vrijheid

Balonnen/Gave van profetie/ vreugde en vrijheid

Toen ik voor je bad kreeg ik een beeld van allemaal ballonnen,..het beeld begon met een witte ballon. En daarna kwamen er andere kleuren ballonnen erbij, maar wit was wel de boventoon voerende kleur. Ik zag jou op een mooi veld deze grote bos met ballonnen vastpakken. En deze bos met ballonnen voerde jou omhoog, de lucht in. En je was niet bang en je vond het niet eng, ..het gaf jou juist veel plezier…en je zag het veld steeds verder van je verdwijnen.

Ik heb de indruk dat dit beeld wil zeggen dat de Heer, jou in zijn veelkleurige wijsheid, je steeds dichter naar zich toe wil trekken, in de momenten van jou samenzijn met Hem jou steeds meer wilt vullen met wijsheid en inzichten, over wie jij bent en over wie Hij is. En over al de andere zaken die op dit moment voor jou nog onduidelijk zijn,…daar wil de Heer openbaringen in gaan geven.

Ballonnen staan voor: woorden van profetie(woorden die je optillen) en vrijheid en feestvreugde.

Toen kreeg ik de navolgende woorden: Mijn prachtig kind, mijn prachtige vrouw Gods, Mijn kostbaar mensenkind, Wat ben Ik toch trots op jou, wat ben Ik toch blij met jou. Wat ben Ik toch blij met feit dat jij ja en amen hebt gezegd, op mijn roep naar jou en op mijn liefde te ontvangen, om het offer dat Ik heb gebracht voor jou aan het kruis, om die te omarmen en te ontvangen. Het offer dat jou leven geeft in overvloed,…dat jou blijdschap geeft in overvloed. Dat jou al de zegeningen hoort te geven in overvloed…….

De laatste tijd mijn dochter, lijken die zegeningen in jou leven wat ver weg. De laatste tijd mijn dochter, lijk je het niet te kunnen pakken hetgeen ik voor jou heb bereid. Lijkt het of die ballonnen stuk voor stuk uit je handen glippen en lijkt het alsof je weer met beide benen op de grond staat. En lijkt het alsof je zo ver van Mij verwijderd bent. Maar mijn dochter, niet alles is zoals het lijkt,…want Ik ben juist heel dichtbij jou! Ik heb jou zo lief, mijn kind! En ik wil jou weer trekken dichter naar Mij toe en je troosten aan Mijn Vaderhart, en je zeggen : “Mijn dochter, maak tijd vrij om in mijn aanwezigheid door te brengen. Maak tijd vrij om te ontvangen, genezing voor jou ziel. Openbaringen voor wat er aan de hand is.” En het besef dat Ik van jou houd,…ongeacht wat er ook gebeurd is of wat er ook zal gebeuren in de toekomst.

Mijn dochter, Ik houd van jou! Ik ben jou Vader en jij bent mijn kind,..onthoudt dat mijn kind!..onthoudt dat!… En kom met al je problemen die je zoveel hoofdzorgen geven op dit moment,…kom maar bij Mij. Bespreek ze een voor een met Mij….zodat je weer volledig gevuld kan worden met rust en met zekerheid dat Ik bij je ben en dat Ik van je houd en dat Ik voor jou wil zorgen. Al die zorgen die jij op je schouders neemt, mijn dochter, die horen daar niet! Geef die zorgen maar aan Mij…want je weet wat mijn woord zegt hierover: “ Mijn last is zacht,…Mijn juk is licht”.

Mijn dochter Ik wil je aanmoedigen en zeggen :” Kom,…kom….kom maar dichterbij,…maak tijd vrij om je even af te sluiten van al je problemen. En om je terug te trekken even,….om bij Mij te zijn. En Mij te loven en Mij te prijzen,..door Mij je te laten troosten en te drogen al je tranen die over je wangen biggelen. Laat Mij je troosten en laat Mij je bemoedigen,..mijn dochter….sluit jouw ogen maar in die stille tijd met Mij en besef maar en voel maar dat Ik van je houd en je nooit zal verlaten en altijd dichtbij je zal zijn,…zegt Jezus. Amen!


Comments are closed.