Mijn trouwe soldaat

Mijn trouwe soldaat

Mijn mooie lieve dochter, Mijn trouwe soldaat. Wat hou ik van jou, wat hou ik van jouw liefde voor Mij en wat hou ik van jouw trouw en doorzettingsvermogen.

Steeds weer zoek je Mij op, steeds weer sta je voor Mijn troon en steeds weer laat je je hart vullen met Mijn liefde, laat je je wijsheid groeien en toon je je een waar kind van Mij. Wat ben Ik trots op jou. Het is niet altijd makkelijk geweest in je leven, in de keuzes die er zijn gemaakt. Maar toch blijf je Mij trouw, weet je dat bij Mij het echte antwoord ligt.

Ik ben altijd bij je geweest, heb je altijd beschermd. En soms lijkt dat moeilijk te begrijpen, als dingen anders lopen dan wij hadden verwacht. Er zijn altijd aardse gedachten, Mijn mooie dochter, die lijken op gedachten van Mij, ook al zijn ze dat niet. En dat is niet erg, dat is de groei die jij samen met Mij doormaakt. Die al Mijn kinderen doormaken.

Maar kijk niet meer achterom, kijk niet naar wat er mis is gegaan maar kom bij Mij en dan gaan we samen kijken naar wat ik verder voor jouw leven heb gepland. Ja, Mijn dochter waar ik zo van hou, wat Ik verder voor jouw leven heb gepland. Een leven vol liefde, geluk en wijsheid. Begaan met het lot van anderen en begaan met je eigen lot. Jouw eigen lot dat je samen met mij bepaald. In jouw leven heb ik mensen op je pad gebracht die je sterken in jouw geloof, die jou steunen in moeilijke tijden en die jou liefhebben.

Mijn dochter, je hebt die periode als een ware krijger van Mijn leger doorstaan. Je hebt je gewapend, je harnas gedragen wanneer dat nodig was. Je hebt je een waar kind van Mij getoond. Maar wij zijn nog niet klaar, wij hebben nog een pad te bewandelen. En dat pad bewandel je samen met Mij. Een pad op weg naar geluk en liefde, een pad op weg naar nog meer wijsheid en nog meer kracht, zegt Jezus!


Comments are closed.