Coaching

Coaching

wilmaNovo Salutare, wat betekent, de vernieuwing begroeten! Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Wilma den Ouden. Ik heb een positieve kijk op het leven die mede ontwikkelt is door een breed scala aan opleidingen, zoals HBO Maatschappelijk werk, HBO Personeel en Organisatie en Post HBO (Christelijke) Integratief coach. Ik hou van hart tot hart relaties. Het is mijn passie om mensen in hun oorspronkelijk zijn te zien groeien en hen daar (weer) mee te verbinden. Ik ben Christen. Vanuit deze verbondenheid volg ik thans de Post-HBO opleiding tot Christelijk Integratief therapeut.  Echter, in mijn praktijk is iedereen welkom, ongeacht of je gelooft of waar je in gelooft. Ik zie jou als een uniek persoon met wie ik een tijdje samen op weg mag gaan, bijvoorbeeld wanneer je belemmeringen ervaart in je leven, wanneer je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei, wanneer je (weer) in verbinding wilt komen met jezelf, je omgeving en anderen. Wat is jouw thema? Wat is jouw verlangen? Wanneer wij samen op weg gaan begeleid ik je in jouw (verander)proces naar een gezonder mentaal en emotioneel leven. Een vernieuwd leven als het ware. De kernwoorden waarop dit proces is gericht zijn; hoop, groei en kracht.

Integratieve coaching en therapie
Integratief betekent;  geheel, dingen combineren zodat deze elkaar aanvullen en een geheel vormen. Integratieve coaching en -therapie is een actieve methode waarmee je stap voor stap leert de verbinding met je ware zelf te herstellen. Er wordt gewerkt vanuit verschillende werkwijzen en stromingen. Het is echt maatwerk, want ieder mens is een unieke eenheid…van denken, voelen en doen, op bewust en onbewust niveau, met een eigen verleden, heden, toekomst en met een eigen emotioneel, lichamelijk, spiritueel of existentieel welzijn (bestaansgrond). Integratieve coaching en – therapie is gericht op heling en genezing van oude wonden, verlies of een trauma. Het ondersteunt en begeleidt je in je proces van verandering, groei en heelwording. Dit door bovengenoemde niveaus samen te brengen in één traject, op een manier die bij jou past, waarbij je verantwoordelijkheid neem voor je ontwikkeling waardoor je tot groei kunt komen.

Heeft u behoefte aan christelijke coaching dan verwijzen wij u graag naar de webiste van novo salutare:http://www.novosalutare.nl