HEALY

HEALY

Wat is Healy ? De Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en ter ondersteuning bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraaan gerelateerde slaapstoornissen. Andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

 In een gezond lichaam zijn de energie frequenties delicaat uitgebalanceerd.

Wanneer we onderhevig zijn aan emotionele, mentale of fysieke stress kan een energie systeem uit balans, verstoord of geblokkeerd raken.

Bij interne factoren die invloed hebben op ons energie systeem kun je denken aan onverwerkte traumatische ervaringen, negatieve overtuigingen, woede en angsten.

Externe factoren die een rol spelen zijn bijvoorbeeld voeding, (gebrek aan)beweging, en toxines. Al deze factoren hebben invloed op onze energie frequenties. Met Healy kunnen we veranderingen aanbrengen in de energie patronen. Waardoor we het lichaam de vitaliteit geven die het nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te activeren.

Belang van gezonde celspanning.  De spanning van een celmembraan kan uit balans raken door allerlei invloeden van buitenaf. Hierbij kun je denken aan gebrek aan beweging, ongebalanceerde voeding, toxines, en stress. Uit onderzoek is gebleken dat vele chronische en acute aandoeningen ontstaan wanneer de spanning in onze celmembranen daalt. Met de fijnstroom vanuit de Healy kunnen we deze spanning weer terug brengen naar een gezond voltage van -70 Mv. Het gebruikt van fijnstroom bevordert de ATP productie in de cel met 500%, het amino acid transport met 40% en de proteine Synthese met 70%. De toepassingen van Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam. Het geeft een snelle ondersteuning waarmee het lichaam zowel mentaal als fysiek weer in balans kan komen.

Afhankelijk van de versie die je kiest beschikt een Healy over 15 tot wel 120 individuele programma’s die naar functie en toepassingsgebied zijn onderverdeeld in 16 hoofdcategorieën. 

Omschrijvingen van de programma’s vind u hier, d.m.v. een klik.

Actie is verlengd tot 31 juni2021

Bestel voor 31 juni want vanaf juli gaat Healy veranderen.

In plaats van alle programma’s voor altijd, komt Healy vanaf juli met een beperkter aantal programma’s met aanvullende maandelijkse abonnementen.
Dus wil je een complete Healy zonder maandelijkse aanvullende kosten, bestel dan NU.

 

Kies jouw Healy:

De meest eenvoudige Healy is de Healy Gold. Hierin vind je onder andere de Gouden Cyclus, 7 programma’s ontwikkeld door de de Portugese arts Nuno Nina.

Tevens bevat deze Healy 12 diepe cyclus programma’s.

Wanneer je de Gold besteld mag je een keuze maken uit 1 extra programma catagorie. Je kunt kiezen uit mentaal evenwicht, beauty/huid, pijn/psyche, meridianen 1, meridianen 2, bioenergetisch balans 1, bioenergetisch balans 2, leren, Fitness, bescherming, beroep/slaap en de chakra ondersteuning.

Deze Healy kost € 505,36. 

Bestel je Healy door hier te klikken.

Wil je gebruik kunnen maken van meer programma catagorieën?         Dan is de Healy Holistic Health een mooi model. Deze bevat naast de Gouden Cyclus en de diepe cyclus 8 programma catagorien. In deze Healy vind je mentaal evenwicht, huid, pijn/psyche, meridianen 1, meridianen 2, bioenergetisch balans 1, bioenergetisch balans 2, huid, en slaap.

Deze Healy kost normaal € 1013,57.

Nu tijdens de actieperiode:  505,36.

Bestel je Healy door hier te klikken.

Wil je gebruik maken van alle programma catagorieën ?

Dan kies je de Healy Holistic Health Plus.

Deze bevat naast de Gouden Cyclus en de diepe cyclus alle programma catagorien. In deze Healy vind je mentaal evenwicht, huid, pijn/psyche, meridianen 1, meridianen 2, bioenergetisch balans 1, bioenergetisch balans 2, beauty/huid, beroep/slaap en bescherming, leren en de chakra ondersteuning.

Deze Healy kost normaal €1522,16.

Tijdens de actieperiode: 1013,76.

Bestel je Healy door hier te klikken.

 

Wil je de fysieke en subtiele energie kunnen analyseren?

Dan is de  Healy Resonance een mooi model.

Naast alle Healy programma catagorien, krijg je met deze Healy toegang tot een andere app. Met deze app kun je diverse analyses maken.

Zo is er de mogelijk tot het maken van een aura scan met chakra analyse en kun je bekijken met welke amino acids, homeopatische middelen, edelstenen, Bush en Bach flowers het lichaam het meest resoneert.

Naast analyseren bezit de Resonance ook de mogelijkheid om informatie naar uw energieveld te sturen. Dit model wordt veel gebruikt door therapeuten. Zij behandelen hiermee zowel mens als dier.

Een aanapassing in het subtiele veld zal effect hebben op de fysieke energie van het lichaam.

De Resonance kost € 2538,97*.

Tijdens de actieperiode: 1522,16.

*Heb je een BTW nummer? Neem dan even contact op ivm aangepaste prijzen.

Bestel je Healy door hier te klikken. Of neem contact op met godsfreedom.ic@gmail.com zodat we samen het bestelproces makkerlijker kunnen doorlopen.

LET OP: Tijdens de actieperiode wordt de korting verrekend als je naar afrekenen gaat : Dan verranderd de prijs in jouw mandje.

Heb jij gekozen voor een Healy Gold, dan kun je deze op een later moment op waarderen naar een Healy Holistic Health, Plus of zelfs Resonance.

Ook is het mogelijk om je Healy aan te vullen met losse programma groepen, prijzen voor opwaarderen en losse groepen en accesoires vind je in de webshop.

Healy werkt via een app op smart phone of tablet. Installatie is eenvoudig.

Download de app:

De Healy Gold, Healy Holistic en Healy Holistic Plus werken via de Roze app.De Healy Resonance werkt via roze en blauwe app.

Kies je programma

Selecteer een programma uit één van de programma catagorien.

Volg de aanwijzing in het scherm.

De app zal angeven of het gekozen programma met polsbandjes, kleefelectroden of oorclips gebruikt moet worden.

Programmagroepen: