Beslissingen nemen samen met de Heer.

Beslissingen nemen samen met de Heer.

Wat een verwarde blik zie Ik toch in je ogen. Verward kijk je rond….en bijna letterlijk met je handen in het haar…”wat moet ik toch”…”wat moet ik toch”…”ga ik deze kant op”?
“Of neem ik juist die andere afslag”? “Of moet ik juist rechtdoor of moet ik terug?”
Je bent eigenlijk iedere gevoel van richting kwijt. Iedere gevoel van richting lijkt ondergesneeuwd.


Soms wordt je horendol van al die keuzes die je moet maken…en het zijn er zoveel. Er komt zoveel op je af de laatste tijd…….
Rust, Mijn kind, rust….rust voor je ziel,…rust voor je geest, ..rust in je hart….dat is wat je op dit moment zo hard nodig hebt….rust….
Innerlijke rust…..die vrede…..Die vrede die elk verstand te boven gaat, waar Mijn Woord over spreekt. Dat is wat jij op dit moment het hardst ontbeert.


En de eerste gedachte hoor Ik al bij je….”ja, ja, rust… Maar ik moet! Ik moet! Er moeten beslissingen worden gemaakt”!
Maar toch wil Ik je zeggen, Mijn kind, in rust…in rust kunnen wij de juiste beslissingen maken. In rust kunnen jij en Ik samen de juiste beslissingen maken.
Want Ik heb jou aan het hoofd van jou gezin gesteld. Lees Mijn Woord hier maar op na.
Maar soms is die verantwoordelijkheid voor jou teveel, je wilt het eigenlijk van je afschuiven…..je weet het niet meer.


Kom maar in Mijn rust, Ik roep je op Mijn kind, kom maar in Mijn rust! Laat dat je eerste prioriteit zijn om al je zorgen bij Mij neer te leggen, in die rust bij Mij. Bespreek alles maar met Mij en wanneer je alles bij Mij hebt neergelegd,…loof Mij en prijs Mij daarna zodat je heerlijk in die rust kan komen. En Ik jou nieuwe ideeën en nieuwe gedachtes kan geven, zodat je daarvandaan mag gaan handelen.


Dat is wat Ik met jou voor ogen heb Mijn kind, om vanuit die rust, samen jij en Ik de juiste beslissingen te nemen.
En Ik weet Mijn kind, dat op dit moment, als de woorden tot je doordringen, je in eerste instantie het gevoel krijg van………..”dit is niet het antwoord waar ik naar op zoek ben…dit is niet wat ik wilde horen”….
Maar toch Mijn kind, zet die stap maar in de richting van die rust van Mij en je zal zien, dat we op korte termijn kunnen beginnen om die beslissingen met Mij samen te kunnen nemen, zegt Jezus. Amen!


Comments are closed.