Krachtige strijder

Krachtige strijder

Mijn krachtige dochter, Strijder Gods,
Je strijd de goede strijd, Mijn kind….. Je strijdt Mijn strijdt,…….. in liefde en in kracht.
Wat heerlijk is het om te zien hoe je woord en geest op de juiste wijze hanteert. Hoe je steeds weer iedere veldslag overwint in mijn kracht, en gehanteerd door de juiste woorden die ik in jou gedachten breng.
Je hebt geleerd zo door de tijd en de medechristenen om je heen en het lezen van het woord, maar bovenal ingegeven rechtstreeks vanuit de troon.

En mijn dochter wat is het heerlijk om te zien hoe krachtig je bent.
O Ik weet het…..soms twijfel je eraan……” Krachtig..ik?” Wel , Mijn dochter het is mijn kracht in jou. Samen, Mijn dochter, zijn wij zo krachtig en overwinnen we elke aanval van de vijand!
Wel mijn kind met dit woord wil ik je ook oproepen om aan iedere twijfel die je hebt over je eigen kunnen, om daar een halt aan toe te roepen.
Want het is niet nodig Mijn kind om te twijfelen. Het is niet nodig om angstig te zijn. En ik roep je ook op om, in de krachtige naam van de Here Jezus Christus elke twijfel te verbreken. En Ik je zegen je met volkomen zekerheid. Het zeker weten dat elke aanval van de vijand door jou woord en mijn kracht die Ik er aan verbinden zal, zal worden geslecht.


Mijn dochter, let wel, er staan spannende tijden te wachten.
Spannend,….. als je zou kijken hoe de wereld er naar zou kijken.
Maar mijn dochter, jij mag iedere spanning, van je af laten glijden op het moment dat je heerlijk tot rust komt aan de voeten van Mijn troon. Mag je weten dat je iedere zorg bij Mij neer mag leggen en daarvoor in de plaats mijn rust en mijn zekerheid en mijn ontspanning mag ontvangen.


Vergeet elke zorg, breng ze voor Mijn troon. En sta dan op in liefde en in kracht. Want zo zie Ik jou mijn kind, een krachtige strijder. En al hetgeen dat je de afgelopen tijd hebt geleerd…sla het maar op!
Zie het maar als nieuwe goederen in een voorraad schuur.
Daar waar je straks van uit mag putten wanneer je klaar bent om anderen te helpen. Anderen terzijde te staan, om de veldslagen in hun leven te overwinnen, gelijk jouw veldslagen in jouw leven zijn overwonnen.

Mijn kind Ik moedig je aan, om scherp te blijven…….. en om helder te blijven…….. om onvermoeid te blijven, door steeds weer die rust van mij op te zoeken. En door in die stilte te genieten van elkaar. Zo mijn dochter wil ik je voorbereiden op de zaken die komen gaan. Zegt Jezus. Amen!


Comments are closed.